Word Story

Verden af Word Story er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Word Story, et af vores bedste ordspil-spil!

Hvis du føler dig sikker på, hvor mange ord du kender, så bør du prøve Word Story, et spil, hvor du kan sætte dit ordforråd på prøve. I Word Story skal du danne ord med bogstaverne fra skærmen, hvis du vil gå videre til næste niveau. Hagen er, at de bogstaver, du får, er tilfældige, og det ord, du skal danne med dem, er også tilfældigt. Disse begrænsninger vil virkelig udfordre dine færdigheder og holde spillet sjovt i længere tid.

Og en anden måde Word Story holder tingene sjove på er, at det ikke lader dig sætte de samme ord igen og igen, og det beder dig om at prøve at finde nye ord, som du ikke har sat før. Som du sikkert ville forvente af et spil, der tester dit ordforråd, er atmosfæren afslappet, og du behøver ikke at stole på din hånd-øje-koordination.

Test din viden om ord i den rolige verden på Spilo.dk, når du spiller Word Story.

Sådan spiller du

Vælg bogstaverne nederst på skærmen, og placer dem på de tomme felter i midten for at danne gyldige ord.

Lignende spil:

Kan du lide Word Story? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.