Words Detective Bank Heist

Verden af Words Detective Bank Heist er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Words Detective Bank Heist, et af vores bedste ordspil-spil!

Find ud af, hvad der skete på stedet for bankrøveriet, når du træder ind i en berømt detektivs sko, når du spiller Words Detective Bank Heist, som er en sjov version af det berømte Wordle-spil på Spilo.dk. I Words Detective Bank Heist finder du ud af, hvad der skete på dagen for røveriet, ved langsomt at løse ordgåder. For hvert nyt ord, du løser, udfolder sig en ny begivenhed, og du kommer tættere på sandheden. Som tidligere nævnt er Words Detective Bank Heist inspireret af Wordle, og i dette spil har du også her en række bogstaver på skærmen, som du skal skabe et ord med. Disse ord relaterer som regel til de begivenheder, der er sket. I de tomme felter foran dig skal du placere bogstaverne og se, om du er tæt på eller ej at finde frem til ordet. Hvis et bogstav får en grøn baggrund, betyder det, at det ord, du søger efter, har det pågældende bogstav på det samme sted, som du har gættet, hvis baggrunden bliver blå, fortæller det dig, at ordet har bogstavet, men det er på et andet sted, og hvis baggrunden forbliver den samme, betyder det, at bogstavet slet ikke indeholder det pågældende ord.

Ved at tilføje en interessant historie til blandingen får du et ekstra incitament til at løse ordgåderne, og da historien er præsenteret på en måde, der minder om en tegneserie, vil du blive begejstret, hver gang du opdager et nyt panel. Og Words Detective Bank Heist har endda en knap til at hjælpe dig, hvis du sidder fast og ikke kan finde ud af, hvad et ord er. Du skal blot aktivere Hint-knappen, og du vil finde et bogstav i det ord, du forsøger at løse.

Find ud af, hvad der skete, når du spiller Words Detective Bank Heist på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge og trække bogstaverne ind i de tomme felter. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på bogstaverne, og med knappen nede, skal du trække fingeren hen over skærmen til et af de tomme felter.

Lignende spil:

Kan du lide Words Detective Bank Heist? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.