Get the Word!

Verden af Get the Word! er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Get the Word!, et af vores bedste ordspil-spil!

Get the Word! er en sjov kopi af det nu legendariske Wordle-spil, som tog verden med storm med sine letlærte regler, sociale elementer (alle spillere forsøger at gætte det samme ord) og giver dig kun et begrænset antal forsøg på at gætte ordet. I Get the Word! skal du gætte et ord på fire bogstaver i kun seks forsøg. Det gør du ved at skrive ord på fire bogstaver i de tomme rækker. Den mest heldige situation er naturligvis, hvis det lykkes dig at gætte det rigtige ord i dit første forsøg, men det sker sjældent. Det, der normalt sker, er, at du efter hvert ord, du skriver, finder ud af, hvilke bogstaver der forekommer i det ord, du leder efter. Hvis den tomme brik bliver grøn, betyder det, at ordet ikke blot indeholder dette bogstav, men at bogstavet også står på samme plads. Hvis brikken bliver gul, betyder det, at bogstavet findes i det ord, du søger, men det er på et andet sted. Efter hver række bliver bogstaverne fra bunden af skærmen grå, hvis de ikke er i det ord, du søger efter. At have et begrænset antal forsøg gør hele oplevelsen til en ret anspændt oplevelse, især når du når de sidste rækker.

Mens det oprindelige Wordle-spil kun havde ét ord pr. dag, og spillere fra hele verden forsøgte at gætte det samme ord, har du i Get the Word! flere ord, som du kan forsøge at gætte, og denne begrænsning er fjernet. Så hvis du vil have din fulde mængde af sjove ordgættespil, bør du helt sikkert også prøve Get the Word!. Hvis du har brug for lidt ekstra hjælp til at gætte ordet, kan du også bede spillet om hjælp.

Få en smagsprøve på den spændende oplevelse med Wordle, når du spiller Get the Word! på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge bogstaverne fra bunden af skærmen. Hvis du spiller på en mobilenhed, skal du i stedet trykke på disse bogstaver.

Lignende spil:

Kan du lide Get the Word!? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.