Words in Ladder

Verden af Words in Ladder er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Words in Ladder, et af vores bedste ordsøgning-spil-spil!

Der venter dig endnu et nyt ordspil på Spilo.dk, når du spiller Words in Ladder. Ligesom andre ordspil er formålet med Words in Ladder at have det sjovt med dit ordforråd, og i Words in Ladder gør du det ved at sammenkæde bogstaverne på skærmen. Men det, der adskiller Words in Ladder fra andre ordspil, er, at der er mere strategi involveret, end hvad man ellers kunne forvente af disse typer spil. Her skal du skabe ved at bruge det ord, der ligger på bordet, som grundlag for nye ord. Og du kan kun tilføje et bogstav, slippe et bogstav eller omarrangere bogstaverne i ordet på skærmen, hvis du vil skabe et gyldigt ord. Det betyder også, at du skal være forsigtig og udtømme alle mulige ordkombinationer, før du ændrer strukturen på en alt for dramatisk måde.

Ved at kombinere reglerne fra andre klassiske ordspil med denne nye idé om at bruge det aktuelle ord som din base for nye ord, tilbyder Words in Ladder nye udfordringer til spillere, der nyder ordspil. Udover at teste dit ordforråd har du også en timer, der konstant tikker ned, og du skal finde så mange ord som muligt, før den når nul. På den måde får du også en chance for at lære nye ord, og du får et nyt udvalg af bogstaver, som du kan forsøge at matche. Du får også en score efter hvert ord, du skaber, og den gives afhængigt af antallet af bogstaver, som dette ord har. En anden pointfaktor er, hvilken type operation du har brugt til at danne dette ord.

Lær nye ord og øv dit ordforråd, når du spiller Words in Ladder på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge bogstavet og trække en linje mellem bogstaverne for at skabe et ord. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Words in Ladder? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordsøgning-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.