Vex 7

Verden af Vex 7 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Vex 7, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Gør dig klar til endnu et spændende og farligt eventyr i Vex-universet, når du spiller det næste spil i denne populære serie på Spilo.dk. Begiv dig ud på en ny rejse på Vex 7 og forbered dig på et nyt sæt udfordringer, der skal overvindes. Men forbered dig også på en masse sjov. Med sit gameplay, som du kender og elsker, vil Vex 7 endnu en gang placere dig i skoene på en dristig stickman-figur, og sammen skal I undgå alle mulige farer, der strutter på banerne: fra skarpe pigge og alle mulige andre farlige projektiler, skal du væve dig vej til slutningen af hver bane.

Karakteren fra Vex 7 er meget adræt, og det er det, der virkelig holder dig i live under hele dit eventyr. Ikke alene kan de nemt dobbeltspringe til platforme eller bare undvige fra alle mulige farer, men de akrobatiske evner, som karakteren fra Vex 7 har, er endnu et redskab, der får dig i sikkerhed. De udfordringer, du møder i hvert niveau, vil kræve en masse af dine reflekser, men gennem træning og beslutsomhed kan du overvinde hver eneste forhindring, der bliver kastet i din vej. Men det er ikke kun dine reflekser, der bliver sat på prøve i Vex 7, da du også skal sørge for, at din timing er rigtig. Når du undgår alle mulige snurrende save eller bare skal hoppe på forskellige platforme, er det afgørende at vide, hvornår du skal udføre disse handlinger, hvis du vil gøre fremskridt i Vex 7.

Tag på endnu et sjovt eventyr, når du spiller Vex 7 på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug piletasterne eller WASD-tasterne til at bevæge dig rundt på banen. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på knapperne på skærmen.

Spil andre spil fra Vex-serien:

  1. Vex 3 Xmas
  2. Vex 8
  3. VEX Challenges
  4. Vex 6
  5. Vex 5
  6. Vex 4
  7. Vex 3

Lignende spil:

Kan du lide Vex 7? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.