Zombie Typing

Verden af Zombie Typing er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Zombie Typing, et af vores bedste skrivespil-spil!

Øv dig i at skrive hurtigt og præcist med Zombie Typing, et sjovt spil, hvor du skal stoppe den indkommende zombiehorde i at æde din hjerne. I Zombie Typing fungerer din riffel med kugler, der kun skyder, hvis du staver korrekt til de ord, der står skrevet under fjenderne.

Mens zombierne starter langsomt i starten, stiger deres hastighed langsomt, efterhånden som du kommer videre i spillet. Udover denne ændring i deres adfærd kan du også forvente, at kompleksiteten af de ord, som du skal skrive, også stiger. Mens du bekæmper zombier, vil du opdage, at det kan blive helt naturligt at ramme tastaturtasterne hurtigere og mere præcist, og Zombie Typing er måske lige det spil, du har brug for for at blive bedre til at skrive.

Bliv en mester i tastaturet og hav det sjovt på Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide Zombie Typing? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skrivespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.