10x10 Winter Gems

Verden af 10x10 Winter Gems er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil 10x10 Winter Gems, et af vores bedste hjernespil-spil!

Spil et spil, der ligner den klassiske Tetris-oplevelse, men som giver dig mere tid til at tænke, før du vælger dit næste træk. I 10x10 Winter Gems får du en masse forskellige figurer, som du skal placere på bordet på en sådan måde, at en lige linje af brættet er dækket.

Og fordi julen nærmer sig, har 10x10 Winter Gems et vidunderligt juletema, der helt sikkert vil holde ånden af denne glædelige højtid i dit sind.

Jo mere du spiller, jo vanskeligere bliver situationen, og hvert træk kan have virkninger, der enten kan skubbe en højere score eller afslutte din nuværende runde. Da du ikke har nogen kontrol over, hvilke figurer du skal placere på brættet, skal du hele tiden tilpasse dig situationen for at vinde.

Kom i julestemning, når du spiller på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide 10x10 Winter Gems? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.