Block Champ

Verden af Block Champ er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Block Champ, et af vores bedste hjernespil-spil!

I Block Champ har du mulighed for at arrangere de klodser, du får tildelt, på en sådan måde, at de danner en lige linje af klodser fra den ene ende til den anden. Så det er lidt ligesom Tetris, men uden det ekstra pres fra hurtigt faldende brikker, som du hurtigt skal finde ud af, hvor de skal falde hen.

Men lad det ikke få dig til at tro, at Block Champ er et let spil. Tværtimod, da brættets konfiguration nogle gange virkelig vil efterlade dig uden nogen idé om, hvordan du skal komme videre. For at hjælpe dig er der nogle blokke med en lynflise på, og hvis du kan placere to lynfliser i samme række, vil der komme et stort lyn frem, som vil ødelægge hele rækken. Gør dette strategisk, og du kan få flere point. På den anden side er der nogle fliser, som du skal fjerne to gange for at få dem til at forsvinde, så vær altid opmærksom på deres placering.

Spil et unikt spil, der tager formlen fra Tetris og forvandler den til noget lidt anderledes, når du spiller Block Champ på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide Block Champ? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.