Hex Takeover

Verden af Hex Takeover er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Hex Takeover, et af vores bedste hjernespil-spil!

Hvis du er i humør til et taktisk spil som skak eller Go, så er du kommet til det rette sted. Spilo.dk har en masse spil, som er lige det, du har brug for, når du har lyst til at spille et spil taktik.

I Hex Takeover skal du udarbejde den rigtige strategi for at gøre alle brikkerne i niveauet gule ved at placere dem på de rigtige steder og ved at tage dem fra din modstander, som vil gøre alt for at stoppe dig.

For at få alle pladserne fra brættet skal du vælge dine enheder under din tur og enten hoppe eller klone brikkerne for at vende dem til din side. Disse færdigheder har forskellige virkninger, og du skal tage hensyn til hver enkelt færdigheds styrker og svagheder.

I Hex Takeover bliver dine tænkeevner og ikke dine reflekser sat på prøve, så du kan spille spillet i dit eget tempo, hvilket gør det til en ganske afslappende oplevelse.

Opdag den vindende strategi i Hex Takeover og hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Hex Takeover? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.