Abacus 3D

Verden af Abacus 3D er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Abacus 3D, et af vores bedste 3d spil-spil!

Abacus 3D tager den klassiske regnestok, som du måske kender fra dine matematiktimer, og gør den til en sjov legeplads. For at komme igennem niveauerne skal du flytte brikkerne, der har samme farve, på en sådan måde, at de danner en lige lodret linje. Hvis det lykkes dig at gøre dette, vil brikkerne blive fjernet fra abacus, og du vil få point.

Selv om startniveauerne i Abacus 3D er lette, er det fordi de introducerer mekanikken og er ment som en hurtig tutorial. Jo mere du spiller, jo sværere bliver banerne, og du skal virkelig tænke over, hvor hver enkelt brik skal gå hen. Heldigvis kan du på Spilo.dk prøve niveauerne igen og finde løsningen.

Gennemfør alle banerne i Abacus 3D og se abakussen på en helt ny måde.

Lignende spil:

Kan du lide Abacus 3D? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores 3d spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.