Pole Vault 3D

Verden af Pole Vault 3D er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Pole Vault 3D, et af vores bedste 3d spil-spil!

I Pole Vault 3D skal du være klar til at køre på en række unikke baner, hvor det er afgørende for, hvilken plads du får på podiet, hvis du hopper i det rigtige øjeblik. Ved at bruge en stang eller bare dine normale spring skal du altid være klar til at komme ud af fare og komme over de forhindringer, der står mellem dig og målstregen. Uanset om det er en mur, dødbringende pigge eller en enorm kløft, kan du altid regne med at hoppe for at komme ud af fare.

Med smuk 3D-grafik fordyber Pole Vault 3D dig virkelig i sin verden, og du vil hurtigt opdage, at et besøg på disse racerbaner er en god måde at slappe af på i et par øjeblikke.

Spil på Spilo.dk et unikt racerspil og hav det sjovt, når du vælger Pole Vault 3D.

Lignende spil:

Kan du lide Pole Vault 3D? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores 3d spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.