Ariel's Fashion Crush

Verden af Ariel's Fashion Crush er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ariel's Fashion Crush, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Der er intet i verden, som Ariel elsker mere end at tjekke de nyeste modetrends og skabe fantastiske outfits inspireret af det, hun ser på nettet. Da vi ved dette, har vi forberedt et spændende nyt dress up spil til dig, hvor du får til opgave at hjælpe prinsesse Ariel i hendes søgen efter nye modetrends. Hun er en stor fan af mode og bruger gerne en masse tid på at pinne outfits, som hun kan lide og inspirerer hende. Du vil se, at alt tøjet er virkelig moderne og moderigtigt, så du vil have mange muligheder, når du skal vælge det bedste look. Når denne beslutning er truffet, skal du derefter gå videre til at vælge en helt ny frisure til den smukke prinsesse Ariel. Når alt dette er sagt, skal du ikke spilde et minut mere og komme i gang med at blande og matche det smukke tøj og fuldende looket med det perfekte par sko og tilbehør. God fornøjelse!

Lignende spil:

Kan du lide Ariel's Fashion Crush? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.