Ariel's Instagram Profile

Verden af Ariel's Instagram Profile er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ariel's Instagram Profile, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Ariels Instagram-profil har brug for en seriøs opdatering! Den rødhårede havfrueprinsesse har glemt sin profil, og hendes følgere kan ikke vente på nye opslag og billeder af hende! Hvorfor hjælper du ikke Ariel med at opdatere hele hendes profil og lave nye søde opslag? Ariel kunne virkelig godt bruge din hjælp! Først kan du ændre hendes profilbillede, skrive noget om hende og derefter ændre hendes historiehøjdepunkter også! Dernæst skal du vælge, hvilke billeder hun skal dele med sine følgere, og du skal endda klæde hende på til en ny fotosession og derefter lave et nyt Instagram-opslag. Senere, når Eric kommer forbi, skal du hjælpe hende med at tage et selfie og dele det på Instagram. Vær kreativ, og skriv noget sødt om dem!

Lignende spil:

Kan du lide Ariel's Instagram Profile? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.