Avoid Dying

Verden af Avoid Dying er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Avoid Dying, et af vores bedste stickman spil-spil!

Avoid Dying har en simpel forudsætning: Brug din fantastiske bue til at skyde på målene, og hvad du end gør, skal du sørge for, at de rammer plet! Hvis dine skud rammer ved siden af, vil du skære ledningen bag dem over, hvilket vil udløse den massive blok af pigge, der sidder lige over dit hoved.

I begyndelsen starter Avoid Dying let, og udfordringen er ikke særlig høj, fordi du kun skal skyde på ét stationært mål. Men så snart du begynder at samle nogle point, så vil du helt sikkert se en stigning i udfordringen, da du vil se, at du skal skyde flere mål, og oven i købet kan de også bevæge sig op og ned! Godt nok er det altid sjovt at skyde på målene.

Med sit minimalistiske design er Avoid Dying et godt spil at spille, når du har et par øjeblikke til overs, og du har lyst til at slappe af. Spil det på Spilo.dk og se, hvilken score du kan nå.

Lignende spil:

Kan du lide Avoid Dying? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores stickman spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.