The Spear Stickman

Verden af The Spear Stickman er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil The Spear Stickman, et af vores bedste stickman spil-spil!

Klar, sigte, skyd! Husk denne sekvens, for i The Spear Stickman skal du mestre denne sekvens for at besejre dine fjender. Det er overraskende, hvor anspændt en duel kan blive, når alt, hvad du skal gøre, bare er at stå stille og skyde. At man ikke kan undvige har helt sikkert noget med det at gøre.

Spear Stickman starter langsomt, og det beder dig kun om at kæmpe mod én fjende, men jo bedre du bliver, jo flere fjender kommer der for at forsøge at nedlægge dig. Bogstaveligt talt tage dig ned, da I begge står på en skrøbelig platform. Ingen ved, hvordan I kunne være kommet dertil, men det vigtigste er nu, hvordan I overlever. Som man kan forvente, er det virkelig vigtigt, hvor du rammer dine angribere, så prøv at sigte efter hovedet for at tage dine modstandere ned på et øjeblik. Og du skal ikke bekymre dig om ammunition, da du har en ubegrænset forsyning af spyd til at eliminere alle, der står i vejen for dig. Igen skal du ikke tænke for meget over, hvor du har gemt alle disse spyd, og hvor du skal opbevare dem, hvis du står på en enkelt platform.

Og du får brug for masser af spyd, for efterhånden som nyheden om din styrke bliver hørt i hele landet, vil flere og flere fjender angribe dig, og de er ikke flinke nok til at vente på deres tur. Hvis du ikke kaster dine spyd hurtigt, bliver du snart overvældet.

Sigt og skyd selvsikkert, og bliv den sidste stående, når du spiller The Spear Stickman på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide The Spear Stickman? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores stickman spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.