Stickman War

Verden af Stickman War er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Stickman War, et af vores bedste stickman spil-spil!

Er du klar til at slå fjendens styrker tilbage? I Stickman War har du kun en pistol, masser af kugler, dit sigte og din forstand, og det er alle de værktøjer i dit arsenal, som du har til rådighed for at besejre dine fjender. Og for en så dygtig som dig er de alt, hvad du har brug for.

Gennem en række unikke baner kræver Stickman War, at du sigter og eliminerer modstanderens hær, hvis eneste fokus er at undslippe dine skud og erobre din base. Der er meget på spil, og hvis du mister fokus og ikke sigter rigtigt, vil du hurtigt blive overvældet. En anden udfordring, som du skal overvinde i Stickman War, er det faktum, at du skal genlade pistolen på det rigtige tidspunkt. Selv om du har en stor reserve af kugler, skal du stadig genlade, og hvis du genlader på det forkerte tidspunkt, vil fjenden flygte.

Se, hvor mange baner fra Stickman War du kan gennemføre, når du spiller på Spilo.dk, og hav det sjovt.

Lignende spil:

Kan du lide Stickman War? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores stickman spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.