Barbie Is Going To Festival

Verden af Barbie Is Going To Festival er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Is Going To Festival, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie er så spændt på at tage til årets bedste musikfestival med sine venner og sit crush! Hun vil have en fantastisk weekend med overnatning i et telt, fordi de vil gå til glamping under festivalen! Hendes yndlingsbands vil spille, og alt vil være perfekt. Barbie vil have et perfekt look og en særlig makeup til denne festival. Hun gør sig klar og giver Barbie en komplet makeover. Begynd med makeuppen, og vær ikke bange for at lege med farverne. Giv Barbie en fantastisk ansigtskunst, og begræns dig ikke kun til øjnene. Dernæst skal Barbie have dig til at give hende en cool ny frisure, og du skal også finde det perfekte festivaloutfit til hende.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Is Going To Festival? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.