Babs' Spring Wedding

Verden af Babs' Spring Wedding er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Babs' Spring Wedding, et af vores bedste barbiespil-spil!

Hej, fashionistas! Det er bryllupssæson, og vi har det ultimative påklædningsspil til jer. Mød Babs og Kevin, det supersøde par, der skal gifte sig på en smuk forårsdag. Og lad os ikke glemme deres tre fantastiske brudepiger, som har brug for din hjælp til at se fantastiske ud!

Babs er en rigtig sød pige, men hun har brug for den perfekte kjole, der passer til hendes skønhed. Og Kevin, ja, han ser skarp ud i sit jakkesæt, men han kunne godt bruge lidt hjælp til at få lidt tilbehør. Hvad angår brudepigerne, er de alle smukke, men de vil gerne skille sig ud på denne særlige dag.

Det er her, du kommer ind i billedet, ekstraordinære moderådgiver! Du har adgang til alle de nyeste forårstendenser, fra dristige prints til pastelfarver. Du skal blande og matche for at skabe de perfekte looks til disse turtelduer og deres brudepar.

Men bare rolig, du er ikke alene på denne modeopgave. Du har adgang til alle mulige seje accessories, som f.eks. funky smykker og statement-sko. Og du må ikke glemme hår og makeup - disse damer skal være billedskønne!

Så hvad venter du på? Gør dig klar til at skabe noget seriøs stilmagi for Babs, Kevin og deres brudepiger. Dette er årets bryllup, og du har magten til at få det til at se helt fantastisk ud!

Lignende spil:

Kan du lide Babs' Spring Wedding? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores barbiespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.