Barbie Loves Capybaras

Verden af Barbie Loves Capybaras er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Loves Capybaras, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbies nye yndlingsdyr er capybaras! Lige siden hun fik mulighed for at lege med dem i zoologisk have, er Barbie blevet forelsket i disse søde dyr! Hun skal snart besøge de dejlige capybaras i zoologisk have igen, og Barbie vil gerne have et særligt outfit på for at vise sin påskønnelse og kærlighed til disse dyr. Så ved at spille dette spil skal du hjælpe denne mode diva med at finde det perfekte capybara inspirerede outfit. Det skal være sødt, afslappet og behageligt, f.eks. en enkel kjole eller en nederdel og top, der passer til en flot taske eller pung med capybara-print, en halskæde med et capybara-vedhæng, skinnende øreringe og måske en hat. Barbie skal også have en flot makeup og en sød flettet frisure eller måske nogle krøller.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Loves Capybaras? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.