Barbie Loves Fringe Style

Verden af Barbie Loves Fringe Style er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Loves Fringe Style, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Frynsmode er på mode igen, og Barbie vil gerne være den første til at bære et frynsetøj til den kommende fest. Spil dette spil for at hjælpe hende med at gøre sig klar og udforske denne trend sammen med hende. Først har hun brug for smart makeup, så påfør en pastelfarvet øjenskygge og kombiner forskellige farver for at opnå en flot effekt. Derefter fuldender du hendes makeup med eyeliner, mascara, rosa blush og en lys rød læbestift. Når det er gjort, er det tid til at vælge hendes outfit. Husk, at det skal være frynser, så vælg en kjole eller en frynseskørt, der passer til en blå t-shirt. Du kan også vælge et par jeans, der passer til en franseskjorte. Tilbehør til hendes look med en hat og frynsesmykker. Hyg dig!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Loves Fringe Style? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.