Barbie's Glitter Addiction

Verden af Barbie's Glitter Addiction er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's Glitter Addiction, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie nyder skønne og moderigtige outfits, og til dagens anledning har hun brug for et nyt sjovt look med glitter. Der er så mange muligheder for hende, og hun kan ikke beslutte sig. Start med at vælge en helt ny frisure med søde krøller og en dejlig blond nuance. Prøv alle de smukke kjoler fra kollektionen, og vælg en af dem. Jeg foreslår den smukke stropløse kjole med smukke lyserøde farver og fine detaljer med glitter. Du kan mixe og matche kjolen med en diamanthalskæde, smukke øreringe og et helt nyt armbånd med smukke ædelstene. Afslut looket med farverig makeup og rød farve på læberne. Nyd det!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's Glitter Addiction? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.