Barbie Rainy Day Style

Verden af Barbie Rainy Day Style er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Rainy Day Style, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Selv om regntiden er her, bliver Barbie ikke skræmt af en smule vand. Hun ser dette som en perfekt mulighed for at skabe nye stilfulde outfits til regnvejret. Hun og hendes to bedste veninder glæder sig til at tage noget flot og ordentligt tøj på til denne årstid og tage ud i parken for at tage nogle flotte billeder. Hjælp Barbie med at finde det rigtige outfit, og klæd også hendes bedste veninder på. Vælg en sød kjole eller bland en nederdel og en bluse, tilføj en flot regnjakke og regnstøvler, og tilsæt derefter tilbehør til deres udseende og vælg smarte hatte til pigerne og farverige paraplyer.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Rainy Day Style? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.