Barbie Disney Fashionista

Verden af Barbie Disney Fashionista er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Disney Fashionista, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie vil gerne dele sin helt nye idé med dig. Hun ønsker at skabe en fantastisk ny modekollektion med smukke nye kjoler, nederdele og bluser. Hun vil præsentere den i Disney-parken, og jeg er sikker på, at alle vil elske den. Start med at vælge fem fantastiske outfits, og sørg for, at de alle er forskellige og supersøde. Prøv nye kjoler, nederdele, bluser og jakker, og sæt derefter tilbehør til med smukke tasker og smykker. Sørg for, at resultatet er super sødt og fantastisk, og tag billeder af hvert af de nye modedesigns. Du kan nu tilføje det sidste touch, som er makeup. Der er masser af glitrende farver til øjnene og kinderne, så sørg for at vælge noget sødt til hvert fantastisk nyt look.

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Disney Fashionista? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.