Barbie Royal Vs Star

Verden af Barbie Royal Vs Star er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Royal Vs Star, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Skab to forskellige outfits til denne diva, der er ved at gøre sig klar til sin store koncert. Barbie fra Princess and The Pop Star har en kæmpe succes. Hun er blevet et modeikon og en stjerne, og hun har så mange fans. Barbie skal gøre sig klar til en stor koncert, og hun skal forberede sine outfits. Hun skal rocke scenen i et popstjerne-outfit, men hun har også et øjeblik i sit show, hvor hun skal optræde med sange klædt som en kongelig prinsesse. Dit job i dette spil er at sørge for, at hun vil skinne på scenen i de mest fantastiske outfits, så du vil være hendes mode rådgiver. Start med at skabe hendes makeup, som skal være farverig og glitrende. Dernæst skal du forberede hendes royale look ved at vælge den smukkeste prinsessekjole. Til popstjerne-looket skal du vælge noget funky. Tilbehør til begge looks med smykker og vælg en matchende guitar og mikrofon. Nyd det!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Royal Vs Star? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.