Barbie Sunday Brunch

Verden af Barbie Sunday Brunch er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Sunday Brunch, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Hjælp denne fashionista med at gøre sig klar til at gå ud ved at skabe hendes makeover og outfit. Barbie skal i dag ud med sine bedste veninder for at spise brunch, men hendes ansigt er ødelagt. Hun fik en solskoldning i går, og hun kan ikke gå ud og se sådan her ud. Du skal hjælpe hende med at starte dette spil ved at give hende en ansigtsbehandling for at berolige hendes solskoldede hud ved at påføre ansigtsmasker og en beroligende lotion og derefter påføre hendes hudfoundation for at skjule hendes ansigts rødme. Dernæst er hun klar til en sød makeup, som du skal give hende. Til sidst skal du vælge Barbies outfit. Hun skal have brunch på en smart restaurants terrasse, så hun har brug for et særligt dagtøj. En sød kjole ville være propper, så vælg den, du kan lide mest, og accessorize det. Glem ikke at give Barbie en trendy frisure også. Hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Sunday Brunch? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.