Barbie Shopping Day

Verden af Barbie Shopping Day er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Shopping Day, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Hej, mine damer, vil du med Barbie på en shoppingtur i dette nye Barbie Shopping Day-spil? Det er hendes shoppingdag, og hun har planer om at tjekke alle butikker og butikker i byen ud. At shoppe alene er ikke så sjovt, og det ved Barbie godt, og derfor vil hun gerne have dig med. Du kan hjælpe hende med at prøve forskellige outfits og makeup produkter. Du skal stoppe ved den nye Passion for Fashion-butik og hjælpe Barbie med at vælge en fabelagtig dagkjole og en kjole. Du kan finde de mest fantastiske sko i den nye OMG Shoes-butik, og du skal helt sikkert stoppe ved Bling Bling-butikken for at hjælpe Barbie med at købe nye smykker og tilbehør. Der er også en ny Diva butik, hvor du kan hjælpe Barbie med at prøve forskellige smarte og afslappede outfits. Glem ikke at købe nye makeup-produkter, og stop ved frisørsalonen for at ændre Barbies frisure. Efter en sjov shoppingdag er det tid til at tage hjem og hjælpe Barbie med at klæde sig på til en sjov aften i byen med sine veninder. Hav en rigtig god tid med at spille dette nye spil kaldet Barbie Shopping Day!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Shopping Day? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.