Barbie Travels To Hawaii

Verden af Barbie Travels To Hawaii er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie Travels To Hawaii, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie er ved at gøre sig klar til en fantastisk tur til en af sine yndlingsdestinationer, Hawaii. Hun blev forelsket i dette sted for et par år siden, da hun besøgte Hawaii for første gang. Lige siden det første besøg har Barbie rejst tilbage hvert år i den kolde årstid for at få sin dosis sol, hvide sandstrande og krystalklart vand. Hun savner sommeren, og hun kan ikke vente med at komme derhen. Men Barbie skal vælge nogle sommerlige outfits; hun har brug for en ny frisure, sommerlig makeup og en ny manicure. Hun skal se perfekt ud på stranden, så kan du hjælpe hende med at vælge outfits, give hende den ønskede makeup og en ny manicure?

Lignende spil:

Kan du lide Barbie Travels To Hawaii? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.