Rapunzel Loves Purple Dresses

Verden af Rapunzel Loves Purple Dresses er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rapunzel Loves Purple Dresses, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Den smukke prinsesse Rapunzel har fået en ny yndlingsfarve. Hun elsker den lilla farve så meget, at hun for nylig begyndte at købe lilla kjoler. Den guldhårede prinsesse er blevet inviteret ud på en date, og hun vil gerne se perfekt ud. Hun overvejer at tage en af sine smukke lilla kjoler på, men hun har så mange, at det er svært at vælge. Her er det, hvor du træder ind og hjælper hende med at gøre sig klar. Hjælp Rapunzel med at prøve forskellige kjoler, men ikke før du har givet hende en fantastisk makeup. Match farverne til farven på hendes kjole. Få hende derefter til at beslutte, hvilken kjole hun skal have på ved at hjælpe Rapunzel med at prøve forskellige outfits. Sidst, men ikke mindst, skal du give hende tilbehør til hendes look med en taske, øreringe, en hårpynt og en halskæde, og glem ikke at give hende en smart frisure! Hyg dig!

Lignende spil:

Kan du lide Rapunzel Loves Purple Dresses? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.