Barbie's City Break Fashion

Verden af Barbie's City Break Fashion er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's City Break Fashion, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Paris eller New York? Barbie kan ikke beslutte sig. Hvor ville du tage hen til hende? Jeg ved, at jeg ville besøge dem begge, hvis jeg kunne! Det er begge fantastiske modebyer. Spil dette fantastiske spil for at hjælpe Barbie med at skabe to forskellige outfits til hver by, og mix og match derefter begge stilarter for at skabe et tredje outfit. Det er en god idé at starte med Paris, kærlighedens og modens by. Vælg en smuk frisure med løse krøller, og tilføj en flot parisisk hat i en mørk farve. Vælg en flirtende kjole med flotte farver, og tilføj derefter et par smukke små højhælede sko. Vælg urbant tøj til den næste by og en smuk frisure, og tilføj derefter smykker og punge for at se fantastisk ud. Nyd det!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's City Break Fashion? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!