Rapunzel's Blog Travel Fashion

Verden af Rapunzel's Blog Travel Fashion er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rapunzel's Blog Travel Fashion, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Goldy prinsesse er forfatter og ejer af en viral modeblog, og nu er hun nødt til at lave flere og flere nye indlæg på grund af den store efterspørgsel. I dag vil hun præsentere forskellige rejseoutfits, og når hun har skabt dem, vil hun tage billeder og skrive om, hvilke outfitideer hun fandt på til rejserne. Men først skal den skønne prinsesse beslutte sig for en destination, og hun kan ikke bestemme sig. Hjælp hende med at vælge mellem stranden, bjergene eller en storbyferie. Når du har valgt den ønskede destination, er det tid til at finde e op med det perfekte outfit til den.

Lignende spil:

Kan du lide Rapunzel's Blog Travel Fashion? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.