Barbie's College Outfit

Verden af Barbie's College Outfit er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's College Outfit, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie er begejstret, fordi hun endelig skal på college. Det er den bedste tid i hendes liv, for hun ved, at hun vil få mange nye venner, lære nye ting og have det sjovt samtidig. Hun er så spændt på livet på college, og hun kan ikke vente med at vise sin perfekte krop og sine søde frisurer frem. Hun har udfordret sig selv til at se super sød ud hver dag i ugen, og hun har brug for din hjælp. Begynd at spille nu, og vælg freestyle eller udfordringstilstand. I udfordringstilstanden skal du genskabe et lækkert outfit til college. I freestyle-tilstanden kan du skabe alle slags outfits. Du kan prøve søde jakker, bluser, nederdele og bukser for at skabe noget unikt, og derefter vælge farverne og anvende dem på stofferne. Sørg for at tilbehør til begge outfits og hav det sjovt at spille dette spil!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's College Outfit? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.