Parisian Girl Paris Fashion

Verden af Parisian Girl Paris Fashion er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Parisian Girl Paris Fashion, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Parisian Girl er blevet inviteret til et interview af et parisisk modemagasin. Det er meningen, at hun skal tale om sin modestil, men Parisian Girl betragter ikke sig selv som en fashionista. Hun kan dog godt lide at gå i søde outfits, så hun vil dele nogle tips og tricks med dig. Du kan hjælpe hende med at gøre sig klar til interviewet og lære om hendes skønhedshemmeligheder på samme tid. Hjælp Parisian Girl med at få en flot makeup og frisure, og åbn derefter hendes garderobe for at hjælpe hende med at finde et flot outfit, f.eks. en rød eller blå polkaprikket kjole...

Lignende spil:

Kan du lide Parisian Girl Paris Fashion? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.