Barbie's Fairytale Look

Verden af Barbie's Fairytale Look er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's Fairytale Look, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie, den blonde dukke, elsker bøger og eventyr. Hendes yndlingsbog indeholder alle prinsessefortællingerne i alle landene, og hun er helt vild med den. Hun har læst dem mange, mange gange, og prinsesserne fascinerer hende. Hun vil gerne ligne en, med et moderne twist, så hjælp hende med at genskabe et par looks i dette nye og fabelagtige spil. Er du klar til at begynde med makeuppen? Vælg en flot lyserød læbestift, en glamourøs øjenskygge med blå, en smuk mascara til lange og tykke vipper og en vidunderlig ferskenrødme til hendes kinder. Du kan nu vælge en smuk kjole for at skabe et fantastisk outfit som intet andet!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's Fairytale Look? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.