Holly Ohair Fashion

Verden af Holly Ohair Fashion er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Holly Ohair Fashion, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Hvor meget elsker du, Holly O'Hair? Denne smukke skønhed fra Ever After High har brug for et helt nyt og fantastisk look. Hun vil gerne dele sine fantastiske mode- og makeupidéer på Pinterest, og hun kunne godt bruge lidt hjælp til at forberede sig. Følg hende nu i dette nye spil og vælg de bedste farver til makeuppen og en sød kjole. Påfør mascara på de øvre og nedre vipper, og vælg derefter en lyserød blush, og tilføj den til kinderne med en fluffy børste. Nude læbefarve er bedst til de sociale medier og en flot øjenskygge med brun og guld. Du kan nu prøve alle kjolerne i garderoben og vælge den sødeste af dem. Hav det sjovt at spille dette fremragende spil!

Lignende spil:

Kan du lide Holly Ohair Fashion? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.