Design Barbie's Tulle Dress

Verden af Design Barbie's Tulle Dress er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Design Barbie's Tulle Dress, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

I år er de bedste kjoler tylkjoler, fordi de har en romantisk og flirtende følelse, som alle pigerne er vilde med. Slut dig til den smukke skønhed og vælg den bedste stil. Der er to valgmuligheder: romantisk eller smart. Barbie ville elske chic, og hjælp hende med at skabe et flot outfit med en bluse, nederdel, jakke, frisure og smukke accessories. Prøv en flot hvid blondebluse og en smuk blå tylnederdel med et flot bånd. Hun har også brug for matchende makeup. En god idé til den blonde skønhed er en rød læbefarve, en flot lyserød rødme, en sød sort eyeliner, til et kattelook smokey eye. Hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Design Barbie's Tulle Dress? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.