Barbie's Glam Ball Makeup

Verden af Barbie's Glam Ball Makeup er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's Glam Ball Makeup, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie ønsker at se super fantastisk ud, så hun har brug for et nyt og smart look. Kan du hjælpe hende med at opnå perfektion? Du kan begynde med at vælge hendes fantastiske makeup og også en ny kjole. Husk på, at looket skal være både smukt og sjovt, så vælg med omhu. Vælg en flot rødme, en flot mascara, en dejlig øjenskygge med blomsterdetaljer og en flot rød læbestift for et fejlfrit og fantastisk look. Sørg for, at resultatet er virkelig fantastisk, og at dukken har et glimmer af glitter på øjnene. Du kan nu tjekke garderoben og vælge en glamourøs kjole med guld, sko og funky tilbehør med diamanter. Nyd det!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's Glam Ball Makeup? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.