Super Barbie's Day Off

Verden af Super Barbie's Day Off er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Super Barbie's Day Off, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Super Barbie har besluttet at tage en doven dag og tilbringe tid i huset i behageligt tøj. Kan du hjælpe hende med at klæde sig på til den dovne dag? Du skal starte med at kigge i skabet efter behagelige bukser og en skjorte. Vælg en god kombination af en hvid og lyserød t-shirt og et par bukser af blødt stof. Tilføj et par hjemmesko, som er meget behagelige i huset. Hun har planlagt at se tv og sove, så hun skal sørge for, at hun føler sig perfekt til denne sjove fridag. Mens hun så tv, så den superblonde pige et indbrud, og hun skal klæde sig ud igen og redde dagen fra kriminalitet. Kig i skabet igen og vælg en lyserød glamourkjole til pigen og et par flotte lyserøde støvler. Tilføj et par glamourøse øreringe og hendes berømte signaturmaske.

Lignende spil:

Kan du lide Super Barbie's Day Off? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.