Cinderella At Music Festival

Verden af Cinderella At Music Festival er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Cinderella At Music Festival, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Askepot er meget glad, fordi hun og hendes bedste veninder skal tilbringe en hel weekend på årets mest fantastiske musikfestival. Ikke nok med at de skal se de bedste bands og musikere, men pigerne skal også på glamping, og oven i købet vil Askepotas forelskelse også være der. Som du kan forestille dig, skal Cindy se helt fantastisk ud til denne begivenhed, så hun har brug for en fantastisk makeup og nogle trendy outfits. Hjælp hende med at gøre sig klar, og start med makeuppen. Glem alle konventioner, for hun skal se ekstraordinær ud, så leg med farverne og skab noget unikt. Den samme regel gælder for outfittet. Hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Cinderella At Music Festival? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.