Barbie's Perfect Glamping Trip

Verden af Barbie's Perfect Glamping Trip er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Barbie's Perfect Glamping Trip, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Barbie nyder sommeren meget, så hun har besluttet sig for at tage på campingtur med sin veninde og have det sjovt. Hjælp den store blonde dukke med at se glamourøs ud på denne tur! Skønheden har brug for sjov makeup til denne lejlighed, så vælg en vidunderlig øjenskygge med pink og blå. Efter makeuppens påføring kan du kigge i skabet efter de bedste og sødeste kjoler, nederdele og skønne smykker og tilbehør. Vælg en smuk ternet kjole og tilføj en sweater i tilfælde af koldt vejr. Vælg en fin rygsæk i lærred og et par skønne solbriller og øreringe. Sørg for, at pigerne har det sjovt ved at lave sæbebobler og nyde spillet!

Lignende spil:

Kan du lide Barbie's Perfect Glamping Trip? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.