Bestie To The Rescue Breakup Plan

Verden af Bestie To The Rescue Breakup Plan er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Bestie To The Rescue Breakup Plan, et af vores bedste spil til at bryde op-spil!

Alle piger har prøvet det - chokket, når de opdager, at deres kæreste er utro. Men bare rolig, din bedste veninde er her for at redde dig! I dette dress up spil vil din betroede bedste veninde hjælpe dig med at planlægge den ultimative breakup hævn ved at afsløre alle detaljerne for at vise din eks, hvad han har mistet. Med masser af kjoledesigns, makeup-stilarter og tilbehør at vælge imellem kan du skabe et statement-look, der får din eks-kæreste til at vride sig. Føl dig magtfuld og vær i kontrol, da det nu er tid til de søde straffe, der skal følge! Så hav det sjovt med at spille spillet, men glem ikke at besøge os bagefter for at se fantastiske gratis spil, som vi har spillet i årevis!

Med Bestie To The Rescue Breakup Plan udklædningsspil vil du opleve hjertesorg, glæde og mest af alt en farverig og moderigtig overgangsritual. Ham den der blev væk vil ikke vide, hvad der ramte ham, når han ser dig til skoleballet! Bonus: Drej hjulet i slutningen af spillet for at vælge hans straf - for han fortjener det! Kom og spil med os nu, og glem ikke at besøge os i fremtiden for at få flere af disse sjove udklædningsspil!

Lignende spil:

Kan du lide Bestie To The Rescue Breakup Plan? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores spil til at bryde op-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.