Basket Battle

Verden af Basket Battle er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Basket Battle, et af vores bedste basketboldspil-spil!

Hvis du holder af basketball, kender du alt for godt spændingen ved at se bolden langsomt nærme sig sit mål, og du ser spændt frem til resultatet. I Basket Battle er målet at få bolden i kurven i en intens slowmotion-action. Efter en kort tutorial, hvor du lærer, hvordan spillet spilles, bliver du kastet ud i en duel mod en anden spiller. I skal begge kæmpe for at få bolden i kurven, men i modsætning til det rigtige basketball, som du måske allerede kender, har begge spillere i Basket Battle deres egne bolde, og I skal begge score point. Men to forskellige bolde og kun ét mål betyder, at du skal sørge for, at din modstanders bold ikke kommer igennem kurven, mens din bold gør det. Det kan du enten gøre ved at blokere din modstander med din egen bold eller ved at være meget hurtigere end ham. Uanset hvilken måde du vælger at score point på, er det, der følger, en intens akrobatisk kamp mellem to spillere.

Kontrollen i Basket Battle er let at lære, og slowmotion, der anvendes, når du forbereder dig på at skyde bolden, hjælper med at sigte, men tro ikke, at det gør spillet let. Når først duellen begynder, ser man sig selv konstant hoppe rundt på banen og forsøge at udmanøvrere sin modstander, og hele tiden sætte i balance, om man skal forsøge at score eller forsøge at forsvare sig mod den anden spillers skud.

Spil et sjovt basketballspil med et unikt twist på Spilo.dk, når du prøver Basket Battle.

Sådan spiller du

Hvis du spiller på en PC skal du trykke på venstre museknap for at begynde at sigte skuddet og slippe i den retning du peger på for at slippe bolden. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen og slippe fingeren for at skyde.

Lignende spil:

Kan du lide Basket Battle? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores basketboldspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.