Total Recoil

Verden af Total Recoil er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Total Recoil, et af vores bedste action spil-spil!

I Total Recoil spiller du som en akrobatisk figur med dødbringende våben. Hvis denne beskrivelse lyder tiltalende for dig, så vil du helt sikkert nyde din tid på Spilo.dk, hvor du vil bruge tid på at udslette de tilsyneladende uendelige horder af fjendtlige robotter, der kommer imod dig. For at skyde med dine våben skal du hoppe enten til venstre eller til højre. Denne manøvre kan få dig hurtigt ud af problemerne, men kan også bringe dig i massiv fare, fordi fjenden er uforudsigelig, og du ved aldrig, hvorfra de kan dukke op.

Og med forskellige fjendtlige typer, der hver især har forskellige egenskaber, er det kun ved at være forsigtig, at du kan overleve endnu en bølge af modstandere. Nogle af dem er hurtige, nogle af dem er langsomme, og hvis du vil komme videre til næste niveau, skal du kende deres styrker og svagheder. Når du har besejret en fjende, vil de også slippe en mønt, som du skal samle op. Dette tilføjer også noget strategi til Total Recoil, for hvis du ødelægger en modstander nær kanten af skærmen, har du måske ikke tid og plads nok til at reagere, hvis en anden dødbringende fjende pludselig dukker op fra den retning. Heldigvis får du i slutningen af hver bane mulighed for at opgradere din figur med de mønter, du samler, så senere baner kan blive lidt lettere, især hvis du tilføjer dine færdigheder til blandingen.

Bliv en dødbringende akrobat, når du spiller Total Recoil på Spilo.dk, og hav det sjovt!

Sådan spiller du

Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre eller højre piletast til at hoppe og skyde i den retning. Du kan også klikke på venstre eller højre side af skærmen for at hoppe. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på enten venstre eller højre side af skærmen for at hoppe og skyde i den retning.

Lignende spil:

Kan du lide Total Recoil? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores action spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.