Battleship War

Verden af Battleship War er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Battleship War, et af vores bedste brætspil-spil!

Tag admiralens jakke på, og gå ind i en hård kamp mod din modstander i det klassiske brætspil Battleship War Multiplayer. Spil mod en computer eller mod en ven, og med lidt held på din side kan du vinde spillet!

Det, du skal gøre for at besejre din modstander, er at placere din flåde på en sådan måde, at de er svære at blive ramt, og også at forsøge at rette dine skud på en sådan måde, at du sænker fjendens skibe så hurtigt som muligt.

Med imponerende grafik, cool og engagerende musik og sjovt gameplay vil du helt sikkert blive draget ind i denne unikke verden. Vi er sikre på, at du vil nyde din tid med Battleship War Multiplayer!

Lignende spil:

Kan du lide Battleship War? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores brætspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.