Battleships Pirates

Verden af Battleships Pirates er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Battleships Pirates, et af vores bedste eventyrspil-spil!

Spil et klassisk brætspil på Spilo.dk, hvor en smule held og strategi vil sikre, at du er den første til at sænke modstanderens skibe, før de ødelægger din flåde. Battleships Pirates er et spil baseret på det populære brætspil, Battleship. I dette spil har du en flåde af skibe til din rådighed, hver med deres egen størrelse, og du skal placere dem på brættet. Du skal være kreativ med, hvordan du arrangerer din formation, for en god placering af dine skibe er halvdelen af slaget i Battleships Pirates. Jo mere overraskende dine placeringer er, jo større er chancen for at forvirre din modstander, hvilket vil bringe dig et skridt nærmere den eftertragtede sejr.

Når du er tilfreds med din kampformation, begynder den anden halvdel af Battleships Pirates. I denne del skal du angribe din modstander, men det, der gør brætspillet så unikt, er det faktum, at du ikke kan se fjendens flåde. I starten skal du skyde helt tilfældigt, med det eneste håb om at ramme noget. Når det lykkes dig at lande et vellykket angreb, er det, når det virkelig begynder at blive sjovt. Ligesom dine egne skibe har alle fjendens fartøjer unikke størrelser, og du skal ramme hele skibet for at sænke det helt. Når du kender dets position, skal du hurtigt fastslå, hvordan dets rotation samt dets type er.

En ting, der adskiller Battleships Pirates fra det elskede brætspil, som det er inspireret af, er det faktum, at dette spil har en interessant historie og karakterer og flere niveauer, så spillet virkelig føles som en rejse på havet sammen med din trofaste besætning, som du måske bliver knyttet til på din mission om at blive den bedste kaptajn, som havene nogensinde har kendt. Læg dertil interessante overgange, når der sker vigtige begivenheder under en mission, og man kan sige, at Battleships Pirates har en unik stil. En anden tilføjelse til den klassiske oplevelse, som du allerede kender og elsker, er, at du også kan udstyre dine enheder med interessante evner, som kan ændre udfaldet af en bane betydeligt.

Tag på et eventyr til søs, når du spiller Battleships Pirates på Spilo.dk, og før din besætning til sejr!

Sådan spiller du

For at interagere med spillets elementer kan du enten bruge venstre museknap, hvis du bruger en pc, eller ved at trykke på skærmen, hvis du spiller på en mobilenhed.

Lignende spil:

Kan du lide Battleships Pirates? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores eventyrspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.