Robo Battle

Verden af Robo Battle er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Robo Battle, et af vores bedste eventyrspil-spil!

Spil som en sød, men dødbringende robot, når du vælger Robo Battle på Spilo.dk, og prøv at nå til slutningen af rejsen, som består af 18 baner fyldt med interessante og sjove møder. For at komme til næste niveau skal du bruge dit våben mod de dødbringende fjender, der dukker op på din vej, men du skal også vide, hvornår det er bedst at slå til, og hvornår det er bedst at gå, så du kan kæmpe en anden dag. Nogle gange er det bedst at forsøge at undvige farerne. Og når du ser lasere, pigge eller snurrende savklinger, skal du komme væk fra deres vej så hurtigt som muligt.

Fabriksniveauerne fra Robo Battle er varierede og unikke, og hvert niveau har forskellige udfordringer, som du skal overvinde. Og hvis du kan lide at samle ting, skal du vide, at der er 54 specielle mønter, som du kan finde i verden. Ved at navigere omhyggeligt gennem omgivelserne, foretage præcise spring eller i kamp, når tilbagetrækning ikke er en mulighed, er det kun et kort skridt væk at vinde banerne. Ved at kombinere stille øjeblikke, hvor du skal finde ud af, hvordan du kommer til den næste platform, med øjeblikke med hektiske kampe, holder Robo Battle tingene interessante i hele sin varighed.

Tag på et sjovt eventyr med en sød robot, når du spiller Robo Battle på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug piletasterne til at bevæge dig til venstre og højre eller tryk opad for at hoppe, og brug mellemrumstasten til at skyde. Hvis du er på en mobilenhed vil disse knapper blive vist nederst på skærmen, og du skal trykke på dem for at udføre deres respektive handlinger.

Lignende spil:

Kan du lide Robo Battle? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores eventyrspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.