Emerald and Amber

Verden af Emerald and Amber er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Emerald and Amber, et af vores bedste eventyrspil-spil!

I Emerald and Amber skal du genforene to dejlige karakterer. For at udføre denne ædle opgave skal du navigere i et miljø, der bliver mere og mere kompliceret og svært at gennemskue.

I løbet af de 27 baner vil Emerald and Amber give dig unikke udfordringer, der sætter din tålmodighed og dine logiske evner på prøve, men når der er så meget på spil, vil du helt sikkert forsøge at holde ud og bringe disse to elskelige figurer sammen igen.

Ved at mestre kunsten at hoppe vil du kunne spille en særlig tilstand, som Emerald and Amber bringer, hvor du har til opgave at afslutte banerne så hurtigt som muligt. Når du har spillet denne tilstand i et stykke tid, bliver baner, som det sikkert tog dig gode minutter at løse, hurtigt løst på få sekunder.

Test dine reflekser på Spilo.dk med et andet sjovt spil og prøv Emerald and Amber.

Lignende spil:

Kan du lide Emerald and Amber? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores eventyrspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.