Belle Friendship Memories

Verden af Belle Friendship Memories er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Belle Friendship Memories, et af vores bedste dekorationsspil-spil!

Denne prinsesse har følt sig så alene, siden hun tog af sted til college. Selv om livet på college er sjovt, og hun nyder sin tid der, savner hun sine prinsesseveninder og føler sig meget ensom. Hun har brug for at muntre sig selv op på en eller anden måde, så hun har fundet på et nyt dejligt projekt. Belle vil gerne lave et fotoalbum for at tilføje alle hendes venskabsminder og måske hjælpe hende. Sammen kan I vælge albummets omslag, og derefter skal I begynde at designe layoutet på hver side. Belle har mange billeder med sine prinsesseveninder, og du skal vælge de bedste og tilføje dem til albummet.

Lignende spil:

Kan du lide Belle Friendship Memories? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dekorationsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.