Blocky Snakes

Verden af Blocky Snakes er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Blocky Snakes, et af vores bedste .io spil-spil!

Prøv det klassiske Snake-spil, som du aldrig har spillet det før, når du prøver Blocky Snakes, et sjovt .io-spil, som tilføjer en ny dimension til spillet, idet det hele er lavet i 3D. Og en ny dimension er ikke alt, hvad der er nyt her: med grafik, der ligner den fra Minecraft, vil kunststilen straks fange din opmærksomhed og trække dig ind i dens verden.

Da det er et .io-spil, er konkurrence naturligvis en vigtig del af oplevelsen. Kæmp mod menneskelige spillere og lav den største slange i niveauet, og overlev så længe som muligt uden at kollidere med andre spillere eller ind i væggene. Saml så meget mad som muligt, og hold øje med spillere, der er blevet elimineret, for de efterlader alle de saftige godbidder, som de har spist, og som bare venter på at blive spist af de overlevende spillere.

Kom øverst på hitlisterne med Spilo.dk og Blocky Snakes!

Lignende spil:

Kan du lide Blocky Snakes? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores .io spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.