YoHoHo.io

Verden af YoHoHo.io er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil YoHoHo.io, et af vores bedste .io spil-spil!

Gør dig klar til at plyndre og have det sjovt i YoHoHo.io, pirat Battle Royale-spillet! Som i andre .io-spil skal du overleve så længe som muligt, mens du samler mønter og dræber fjendtlige spillere. Hvis det lykkes dig at besejre en spiller, vil du indsamle alle deres skatte. Denne praksis med at stjæle dine fjenders skatte stammer fra langt tilbage, og romerne har berømte ordsprog om dette, så piraterne har også taget dette til sig. Og i dette spil bør du også gøre det!

Men vær forsigtig, for jo større du er, jo større bliver målet på din ryg, og når du har fået nok mønter, vil en masse spillere komme for at få din skat! Brug din klogskab og dine reflekser til at overleve så længe som muligt og bliv den ultimative pirat!

Deltag i multiplayer-sjov på Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide YoHoHo.io? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores .io spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.