Boat Rush

Verden af Boat Rush er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Boat Rush, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Hop ind i din båd, og gør dig klar til at sejle ned ad en farlig flod i Boat Rush på Spilo.dk. Vejen forude er farlig, og kun de mest dygtige spillere kan undgå de forskellige forhindringer, der dukker op på din vej. Fra eksplosive miner, store huller, som du kan falde ned i, tårne, der kaster dødbringende lyn, kraftige lasere og mange andre lignende farer, skal du i Boat Rush altid være forberedt på at navigere dig selv i sikkerhed.

På denne vanvittige tur skal du udover at skulle undgå katastrofen ved hvert skridt også omhyggeligt manøvrere rundt på stien for at samle de mønter, der ligger spredt rundt om vandet. Disse mønter er vigtige, hvis du vil købe et bedre skib, der har bedre styring, hvilket er alt, hvad du har brug for. Og du kan være sikker på, at et bedre skib giver dig en bedre chance for at overleve i længere tid. I et spil som Boat Rush har du brug for alle de fordele, du kan få. Jo mere du bevæger dig ned ad floden, jo farligere bliver det hele, og sværhedsgraden stiger. Heldigvis får du nogle genstande, der kan hjælpe dig, så hold altid udkig efter disse livreddende pickups. Du får et begrænset antal kugler, som du kan bruge til at skyde dig ud af en særlig vanskelig situation, men på grund af deres knappe forsyning kan du kun bruge dem et par gange. Overlevelse er mest et spørgsmål om omhyggelig styring.

Boat Rush er et godt spil for alle, der ønsker et spil, der tester deres reflekser, men vær opmærksom på, at når først du starter, vil det virke som om selv floden er imod dig, og kun dem med de hurtigste reaktioner kan håbe på at få de højeste point.

Sådan spiller du

Hvis du bruger en PC kan du enten bruge venstre og højre piletast til at gå til venstre eller højre, eller du kan trykke på venstre museknap i den retning du vil gå. Du kan trykke på mellemrumstasten for at skyde, eller du kan trykke på de to røde knapper på skærmen, som er placeret i de nederste hjørner. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen i den retning, du ønsker at gå, og du skal trykke på de to skærmknapper for at skyde.

Lignende spil:

Kan du lide Boat Rush? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.